Jan 2020 Na maanden van voorbereiding is het zover. De stroomdiagrammen zijn uitgewerkt het het programmeren kan beginnen.

Feb 2020 De huisstijl van KlusLink is samen met het buro Rosh en met SparkNow media ontworpen en goedgekeurd. We kunnen nu verder met de kleuren oranje en blauw. Oranje is een warme kleur die staat voor vrolijkheid en enthousiasme. Het is dus een goede kleur om mensen te enthousiasmeren voor een bepaalde dienst of een bepaald product. Oranje zorgt ervoor dat een bedrijf vriendelijk, speels en zelfverzekerd overkomt. Blauw staat voor verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Mrt 2020 We zijn begonnen met een louter informatieve website voor KlusLink waar het concept nog eens wordt uitgelegd en waar mensen, zowel klussers als klanten zich kunnen aanmelden vast.

Mrt 2020 Trots zijn we op ons korte maar duidelijke animatie filmpje wat we samen met het ontwerpburo Ennimated gemaakt hebben. In een korte tijd wordt heel duidelijk uitgelegd wat en hoe KlusLink werkt.

Mrt 2020 Alles is anders, er is corona. KlusLink is nog niet klaar anders konden we prachtig mensen gratis aan elkaar verbinden. Om toch vast iets te doen hebben we een portaal www. ikwilhelpen.com opgericht voor onze regio. Maak er gebruik van en help mensen en mensen laat je helpen.

5/5